't Spieken

Net Sint-Anneke Centrum (ook nogal eens SAC genoemd), heeft naast een totaal vernieuwd café en een grote polyvalente zaal met een volledig complete keuken (en afwasmachine), ook nog verschillende vergaderzalen in het vlak bij gelegen 't Spieken.

't Spieken is eveneens een ontmoetingsruimte met verschillende kleinere zalen, een toog, afwasmachine en toiletten.
Deze accomodatie, het is een vrijstaand gebouw vlak achter het Sint-Anneke Centrum, is een ontmoetingsplaats voor voor iedereen. 
Dit gebouw wordt heel frequent gebruikt voor vergaderingen, door clubs, voor familiefeesten, voor verjaardagsfeesten, voor tentoonstellingen, als trefpunt enz.

In tegenstelling tot de zaal, mag in in 't Spieken zelf gerechten of hapjes meebrengen.
De zalen kunnen gecompatimenteerd worden en biedt een capaciteit van 50 tot 75 personen. De huurprijs is goedkoper dan deze van de grote zaal. 

Belangrijk om weten is dat het gebouw uitgestrekt is over 3 (halve) verdiepingen, te bereiken via een gemakkelijke trap.

Voor het huren en organiseren van deze zalen kunt u steeds terecht op zaal.sac@gmail.com of tel 0479 87 37 97.

Wij raden aan om tijdig deze zalen te boeken, vele clubs en verenigingen laten zelfs één jaar op voorhand hun activiteit vastleggen.

Wil je zelf meewerken aan de uitbouw van dit centrum, het SAC kan nog altijd toegewijde vrijwilligers goed gebruiken. Neem gerust contact op met Jan Van Noten van VZW SAC, Gaston Burssenslaan 17, 2050 Antwerpen.

't Spieken aan de Hanegraefstraat 5 te 2050 Antwerpen. In de onmiddellijke omgeving is er ruime parkeergelegenheid (blauwe zone van 9 tot 19 uur van maandag tot zaterdag).
Tramhalte Halewijn (met lijnen 3, 5, 9 en 15) ligt vlakbij. Diverse buslijnen stoppen eveneens aan deze halte. De Schelde en zijn voetgangerstunnel ligt 1 straat verder.

  't Spieken van het Sint-Anneke Centrum - Hanegraefstraat 5, 2050 Antwerpen
't Spieken van Sint-Anneke Centrum - Hanegraefstraat 5, 2050 Antwerpen

Adres:
   Sint-Anneke Centrum (SAC)
   Hanegraefstraat 5 (kaart)
   2050  Antwerpen
Info:
   - 0479 87 37 97
   - zaal.sac@gmail.com