Van harte welkom!

...op ons kleine stekje dat hoort bij de grote wereld. Die wereld die je ook kan terugvinden in onze 'nieuwe' parochie Sint-Anna-ten-Drieën, gegroeid uit de drie parochies Sint-Anna, Sint-Lucas en Onze-Lieve-Vrouw-ter-Schelde.

Linkeroever komt soms in het nieuws met allerlei samenlevingsproblemen. In de pers lijkt het hier wel de hel op aarde... We weten echter beter: voor ons is Linkeroever de hemel op aarde... nog niet helemaal maar we werken eraan. Elke dag opnieuw. En we beleven er heel veel plezier mee.

Linkeroever wordt soms afgeschilderd als een slaapstad, het einde van de tunnel, een culturele woestijn. We weten echter beter: hier zijn zoveel mensen met zoveel zaken bezig dat er altijd wel wat te beleven is. Bovendien waait er hier een verfrissende wind!

We willen je niet langer nieuwsgierig maken, surf gerust door de website ! Met de knoppen aan de linkerkant navigeer je door de hoofdmenu's. Met de knoppen bovenaan zie je met wie en waar het gebeurt. De knoppen onderaan zijn meer inhoudelijke wegwijzers. Hyperlinks zijn kwistig rondgestrooid en zijn blauw weergegeven.

'Linkeroever is the left but the right side of the river'
 
Even terugblikken
Voorbij
> Zangnamiddag vasten (zo 18/2)
> Wegwijzerviering Lichtmis (zo 4/2)
> Catechesemoment 4 vormelingen (zo 4/2)
> Catechesemoment 4 eerste commnunie (zo 4/2)
> Nieuwjaarsreceptie 2017 (zo 7/1)
> Wegwijzerviering Drie Koningen (zo 7/1)
> Catechesemoment 3 vormelingen (zo 7/1)
> Catechesemoment 3 eerste commnunie (zo 7/1)
> Kerststalzingen KWB kerststal (za 6/1)
> Kerstvieringen 2017 (zo 24 - ma 25/12)
Meer fotoboeken onder 'foto reeksen'

Belangrijk
- Video JAMBO