Zalen

De Sint-Anna-ten-Drieënparochie telt zomaar eventjes vier zalen die ter beschikking staan van onze diverse verenigingen maar ook voor paritculieren die een feestje of bedrijven die een vergadering wensen te organiseren...

Het Sint-Anneke Centrum wordt verhuurd als zaal voor recepties en feesten, maar ook voor allerhande vergaderingen of bijeenkomsten.
Het vernieuwd café kan afzonderlijk gehuurd worden (capaciteit max 50 personen)  Daarnaast beschikt het over een grote, moderne feestzaal. (capaciteit max. 200 personen - zaal + café = 250 personen)  De zaal kan echter gecompartimenteerd worden.  Wie deze ruimte huurt is verplicht om met onze traiteur te werken (eigen gerechten meebrengen is niet toegestaan).  Dranken worden aangeboden aan zeer democratische tarieven (en zijn verplicht af te nemen)  Zeer ruim aanbod van dranken, wijnen en schuimwijn.

Voor 't Spieken (capaciteit 50 tot 75 personen) ligt de huurprijs nog goedkoper en daar mag je zelf gerechten of hapjes meebrengen. Drank wordt wel uit het aanbod gekozen. 
Voor beide zalen mag je zelf tappen en bedienen.  Indien wij dit voor u doen is het tegen betaling.  Voor meer inlichtingen en reservatie voor het SAC en Spieken kan je terecht op: zaal.sac@gmail.com of tel 0479 87 37 97.

Bij het Cultureel Centrum ter Schelde in de Fromentinstraat 2 kan u terecht voor de huur van een grote (tot 200 personen) of kleine zaal (tot 50 personen) voor uw feesten of vergaderingen.

Ook 't Klokske, gelegen aan de Gloriantlaan 2a wordt verhuurd.

Inlichtingen en reservatie voor het Cultureel Centrum en 't Klokske via mail : ccterschelde@gmail.com , elke maandagavond tussen 19 en 20 uur in de Fromentinstraat of op het nummer 0475/576 111 (maandag 19-20 u., donderdag 14-15 u., zaterdag 10-12 u.)

In de Lucaszaal is het sociaal restaurant ‘Bakboord’ gevestigd. De zaal kan dus niet meer gehuurd worden.

Hieronder vindt u meer informatie terug over elke locatie.
  Sociaal Restaurant Bakboord, Ernest Claesstraat 5, 2050 Antwerpen
Sociaal Restaurant Bakboord, Ernest Claesstraat 5, 2050 Antwerpen