Winterfestival

Sint-Anna-ten-Drieën - Winterfestival 2015 - Antwerpen Linkeroever Meer dan 10 jaar geleden startten wij met onze - ondertussen in de uitgebreide omgeving bekend geworden - wintermarkt in het kader van Kerst op Linkeroever. Vele standhouders én vele enthousiaste bezoekers mochten wij in de loop van de afgelopen 10 jaar verwelkomen.
Mét hen houden wij vele mooie herinneringen over aan onze markt met talrijke, succesvolle, gezellige en aangename uren, dagen, jaren. Wij houden er nu aan u te melden dat er dit jaar geen Wintermarkt meer zal plaatshebben.
Ons concept is veranderd…


Winterfestival
Tegelijkertijd nodigen wij u graag uit op ons "Winterfestival-weekend"

  • Op vrijdag 11 december mogen wij in onze Sint-Anna-ten-Drieënkerk Herman Van Veen verwelkomen voor een kerstconcert. Nadien is iedereen welkom.in en rond het St Anneke Centrum voor een hapje en een drankje in winterse sfeer, binnen en buiten!

  • Op zaterdag 12 december is er in het St Anneke Centrum een namiddagactiviteit voor kinderen, vergezeld van hun ouders. Wij organiseren een speelgoedmarkt met animatie van clowns, kinderkoorgezang, volksspelen e.d.m.
    Terwijl de kinderen zich hier amuseren, kunnen de ouders aangenaam verpozen in ons SAC-café met allerlei lekkere versnaperingen én in de tent buiten.


  • Op zondag 13 december organiseert toneelstudio Gloriant haar jaarlijkse brunch in het St Anneke Centrum.

Wij hopen u in grote getale te mogen verwelkomen op één of meerdere van deze activiteiten.

Lees verder de nieuwsbrieven over het Winterfestival

NIEUWSBRIEF 3 -brief-
U weet ondertussen dat vrijdag 11 december 2015 een hoogdag wordt op Linkeroever.
Iedereen is uitgenodigd op, rond, voor en na de voorstelling van Herman Van Veen! In en rond het Sint-Anneke Centrum zal ons Wintercafé zorgen voor de nodige sfeer en ambiance. Stip deze activiteit met rood aan in uw agenda als 'the place to be'! Wij verwelkomen u graag vanaf 18.30 u. met vrienden, familie, bekenden.

Zaterdag 12 december 2015
Ook op zaterdag 12 december is ons Wintercafé open: van 14 tot 18 u!
En opnieuw is iedereen welkom! Vooral de kinderen, klein en groot, zijn uitgenodigd. Want we organiseren voor en met hen een heuse Speelgoedmarkt . Daarom deze speciale oproep aan alle kinderen: (men zegge het voort aan kinderen, kleinkinderen, neefjes en nichtjes…)

(Lees meer...)

NIEUWSBRIEF 2 -brief-
Vrijdag 11 december 2015 wordt een hoogdag op Linkeroever. We zijn heel blij en trots dat we Herman Van Veen voor een kerstvoorstelling mogen verwelkomen in onze kerk. Met Jannemien Cnossen, Rikkert van Huisstede, Saskia Egtberts, Marnix Dorrestein, Gaëtane Bouchez en Edith Leerkens brengt hij onder de titel ‘ Als jij het zegt’ een 90 minuten durende voorstelling. Een 700-tal mensen die een kaart kochten zullen volop kunnen genieten van het concert! Maar er is meer dan dit concert…
Ieder van u kan deze avond aanstippen in zijn agenda als ‘the place to be’!
Vanaf 18.30 u kan u met vrienden, familie, bekenden mee te komen genieten in en rond het St. Anneke Centrum. Een warm wintercafé, kraampjes met hapjes en drankjes, vuurmanden, kerstbomen, warme lichtjes en onze vaste vrijwilligers zullen u opwachten! Ons café én de kramen zijn heel de avond geopend en we verwelkomen u graag - voor de aanvang het concert vanaf 18.30 u.

(Lees meer...)

NIEUWSBRIEF 1 -brief-
10 jaar geleden vond onze eerste Wintermarkt plaats. Gedurende al die jaren creëerden wij “een plek van verbondenheid waar iedereen zich kon en mocht thuis voelen”. En we werkten actief aan “een initiatief dat bijgedragen heeft aan een warmere samenleving op Linkeroever.”
Het is letterlijk wat in de opdrachtverklaring van ons platform LO.com verwoord wordt. Verenigingen, werkgroepen en andere geïnteresseerden, hebben tijdens al die jaren dankbaar gebruik gemaakt van de kans die hen geboden werd om zichzelf, hun werking én hun creatieve producten aan te prijzen.

(Lees meer...)
  Kerstmarkt Antwerpen Linkeroever Kerstmarkt Antwerpen Linkeroever Kerstmarkt Antwerpen Linkeroever Kerstmarkt Antwerpen Linkeroever Kerstmarkt Antwerpen Linkeroever Kerstmarkt Antwerpen Linkeroever Kerstmarkt Antwerpen Linkeroever Kerstmarkt Antwerpen Linkeroever Kerstmarkt Antwerpen LinkeroeverKerstmarkt Antwerpen Linkeroever